Kunstenaarsweek voorjaar 2017: een ontdekkingstocht!

Een ontdekkingstocht in een landschap van creaties, vervaardigd door 15 verschillende kunstenaars uit Nederland, Duitsland en Finland, bijeengebracht in onze winkel en aanwezig van vrijdag 12 t/m woensdag 17 mei. Wij hebben het natuurlijk over de kunstenaarsweek, die we vorig jaar mochten introduceren en – vanwege het grote succes – nu continueren.
Lees verder …

Geesje Sturre in de spotlights

Waar komen Holland en Scandinavië bij elkaar? Waar completeren Hollandse en Scandinavische merken elkaar en zijn toch alle uniek in hun ontwerp, presentatie en eindproduct? Inderdaad, bij ons in de winkel!
Lees snel verder »

Modeshows doorslaand succes!

Met prachtig weer en een enthousiast publiek heeft Fastenau op 30 en 31 maart wederom twee dagen modeshows achter de rug. Deze keer werden de goedbezochte modeshows op humoristische wijze gepresenteerd door Marleen. Je merkt dat het team, met Brigitte, Monique en Erna, uitstekend op elkaar ingespeeld zijn en dat het publiek de verwennerij, met hapjes en drankjes, plus de professionele adviezen van de dames, enorm waarderen. Inmiddels zijn de modeshows dan ook niet meer weg te denken bij Fastenau.

Heeft u onze modeshow gemist? Als u op deze pagina op een van de foto’s klikt, lopen we speciaal voor u onze show graag nog een keer.

Fastenau voorjaarsmodeshow: donderdag 30 en vrijdag 31 maart 2017

Komt u ook naar onze kleurrijke voorjaarsmodeshow? U krijgt Scandinavisch design van hoogwaardige kwaliteit te zien. Na de show helpen wij u graag en geven wij u vakkundig advies, als u dat wenst met het samenstellen van uw persoonlijke voorjaars combinatie.
Lees verder …

Uitverkoop najaarscollectie 2016

Graag nodigen wij u als eerste uit om te komen profiteren van onze traditionele najaarsuitverkoop. Deze begint op dinsdag 27 december om 10.00 uur met kortingen tot 40%.

Lees verder …

Alsmaar drukker

Hoe hartverwarmends is het om te merken dat onze modeshows door steeds meer enthousiaste mensen bezocht worden. De exclusieve kleding, gezellige sfeer met een heerlijk hapje van de buurman en natuurlijk een bijpassend drankje spreekt duidelijk aan. Vermoedelijk draagt de verbouwde winkel ook bij aan het succes.

Bekijk de foto’s van de laatste modeshows hier …

Kunstenaarsweek … een groot succes!

Mochten wij u in het afgelopen voorjaar op onze eerste kunstenaarsweek begroeten, dan is het grote succes van deze week mede aan u te danken! Wellicht kijkt u al reikhalzend uit naar een vervolg. Hebt u ‘m in mei/juni gemist? Dan hebben we goed nieuws voor u. Onze tweede kunstenaarsweek komt eraan.

Van zaterdag 5 t/m donderdag 10 november is het zover. Lees verder …

Aïno dag: Een groot succes!

Dat Aïno een merk is dat bij onze klanten in Hilversum aanspreekt wisten we al, maar dat er zoveel belangstelling zou zijn heeft ons enigszins overweldigd. Liisa Kotilainen, de ontwerpster van de Aïno collecties was speciaal uit Finland overgekomen en kon natuurlijk van alles vertellen over het ontstaan en de filosofie achter haar collectie. Daarnaast had ze nog wat extra aanbiedingen van Aïno meegenomen. Ook zij verklaarde later van deze dag genoten te hebben.

Modeshowdata bekend!

Van harte welkom ook op één van onze modeshows, die wij op donderdag 22 en vrijdag 23 september om 11:00 en 15:00 uur houden. Informatief, verrassend en vooral gezellig; plaats van handeling: de winkel. Graag vragen we u van tevoren te reserveren, zodat u verzekerd bent van een plaats. Reserveren kan op twee manieren: per telefoon via 035-6249408 of per e-mail, via fastenau.hilversum@gmail.com.

De Kunstenaarsweek komt eraan!

U heeft ongetwijfeld in ons magazine gelezen dat wij voor de allereerste keer in Hilversum een kunstenaarsweek organiseren. Wij zijn dan ook hiervoor op zoek gegaan naar vernieuwende en eigentijdse vormen van creativiteit. Het resultaat gaan wij u tonen in onze voorjaars-kunstenaarsweek, die wordt gehouden van dinsdag 31 mei t/m zaterdag 4 juni. (Zondag 5 juni zijn wij van 11.00 tot 15.00 uur geopend!)
Lees verder …